انواع چاقو و کاربردهای گوناگون و جالب آن
نوشته شده توسط : امین

چاقو در اندازه‌ها و شکل‌های متفاوتی عرضه می‌شود و ممکن است برای بسیاری از مردم روش صحیح استفاده از هر کدام چندان شناخته شده نباشد. البته چندان هم جای تعجب ندارد زیرا چاقوهای آشپزی، مخصوص آشپزهای حرفه‌ای هستند. اما برخی از انواع آنها در خانه نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد. پس بهتر است بدانید از کدام چاقو برای چه منظوری باید استفاده کنید.

۱- چاقوی مخصوص سرآشپز (Chef’s Knife)

از کدام چاقو برای بریدن چه چیزی باید استفاده کرد؟ با انواع مختلف چاقو آشنا شوید

هیچ سرآشپزی در هیچ کجای جهان را پیدا نمی‌کنید که یکی از این چاقوها نداشته باشد. این چاقو در اندازه ۲۰ تا ۳۰ سانتی‌متری عرضه می‌شود. رایج‌ترین اندازه چاقوی سرآشپز، نمونه‌های ۲۵ سانتی‌متری است.

به چاقوی سرآشپز، چاقوی فرانسوی هم می‌گویند. این مدل دارای تیغه‌ی کشیده و مثلثی شکل با کمترین میزان انحناست. این طراحی به آشپز کمک می‌کند تا چاقو را همانند اهرم در دست بگیرید و به راحت‌ترین روش برای برش دادن سبزیجات و گوشت و مرغ استفاده کند، بدون اینکه به فشار زیادی نیاز باشد.

اگر از چاقوهای بزرگ همیشه استفاده نمی‌کنید، شاید بهتر باشد اندازه ۳۰ سانتی‌متری آن را خریداری کنید تا برای برش دادن بوقلمون، هندوانه یا کدو حلوایی بزرگ بتوانید از آن استفاده کنید.

لطفا برای نطالعه بیشتر به ادامه مطب برویید

.

.

.

 





:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 9 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: